Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Και για Λουίς Γκαρσία
Παρόμοια περίπτωση με αυτή του Ζαλαγέτα είναι και αυτή του διεθνούς Ισπανού επιθετικού Λουίς Γκαρσία. Ενας ποδοσφαιριστής με θητεία σε πολύ μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ και η Αθλέτικο Μαδρίτης, έχοντας φορέσει 18 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, φυσικά και αποτελεί μια ιδανική λύση για τον Αρη.
Ενας τέτοιος ποδοσφαιριστής, όμως, έχει και τεράστιο κασέ που ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ στη Σανταντέρ όπου αγωνίζεται τώρα. Με την ισπανική ομάδα, επίσης, δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τα χρήματα αυτά δεν μπορεί να τα δώσει ο Αρης.


Ακόμα όμως κι αν υπήρχε περίπτωση να γίνει η υπέρβαση από τους «κίτρινους» και να κατέβαζε κατά πολύ τις απαιτήσεις του ο Λουίς Γκαρσία, πλέον, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος. Για τον Ισπανό επιθετικό, εξάλλου, υπάρχει πλέον ενδιαφέρον και από αρκετές ομάδες, στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τη Σανταντέρ.
Για τον Χέσους Βάσκεθ υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του Αρη. Υπάρχει, όμως, άλλος Ισπανός ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αποκτηθεί από τους «κίτρινους», ενώ οι επαφές είναι προχωρημένες. Και δεν είναι, βέβαια, ο Μπαράχα, για τον οποίο, πάντως, έγινε μια επαφή τις προηγούμενες ημέρες.
Και κάτι επί προσωπικού. Το τι είναι δημοσιογραφική επιτυχία και τι όχι, δόξα τω Θεώ, το γνωρίζουμε πολύ καλά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ. Υποδείξεις, λοιπόν, δεν χρειαζόμαστε, ειδικά από άτομα που έτυχε να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο τομέα. Που δεν είναι καν επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Εξάλλου, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...
ΠΗΓΗ ΑΠΟ GOALNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails