Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Νίκος Λαζαρίδης: «Σκληρή δουλειά από όλους»



Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός του ΑΡΗ, Νίκος Λαζαρίδης, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις»,

 λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.
Ο 31χρονος, αρχικά, ερωτήθηκε για τη συνύπαρξη και τη συνεργασία που πρόκειται να έχει με τους καινούριους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου: «Όταν έχεις καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αυτομάτως κι εσύ γίνεσαι καλύτερος και αποκτάς εμπειρίες».
Για το πώς νιώθει που σε λίγα 24ωρα θα ταξιδέψει στην Αυστρία για την προετοιμασία, απάντησε: «Τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολλά. Έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί. Έχουμε το Europa League μπροστά μας και πρέπει να κυνηγάμε όλους τους στόχους μας. Είναι η προτελευταία ημέρα ξεκούρασης για μένα και μετά θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες».
Σχετικά με την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Πριν από δέκα ημέρες περίπου ξεκίνησα να κάνω κάποιες προπονήσεις με λίγο τρέξιμο, για να μην μπω κατευθείαν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και επέλθει τυχόν τραυματισμός».
Αναφορικά με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ και ενδεχόμενη συνεργασία της ΠΑΕ μαζί του, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λαζαρίδης: «Είναι γνώστης του Ελληνικού Πρωταθλήματος και μόλις άκουσα ότι η ομάδα ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, χάρηκα, γιατί έχει πολλά προσόντα στην περιοχή και είναι καλός στις ασίστ. Είναι ποδοσφαιριστής που παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Μακάρι να έρθει σε συμφωνία μαζί του η ΠΑΕ. Σίγουρα θα αποτελέσει αξιόλογη λύση. Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, δουλεύει πολύ στην προπόνηση και είναι επαγγελματίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Για τους Μενδρινό και Βελλίδη, σχολίασε: «Ο Μενδρινός είναι αξιόλογος παίκτης και νεαρός σε ηλικία. Μπορεί να προσφέρει και έχει καλή τεχνική. Προσωπικά, δεν τον γνωρίζω, αλλά απ’ ό, τι ακούω είναι καλός χαρακτήρας και ήπιων τόνων.
Τον Μάρκο τον ξέρω, είμαστε συντοπίτες. Έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο μέρος. Τον είχα στην ίδια ομάδα στο χωριό μας, βέβαια, στη μικρή, γιατί σε ηλικία είναι μικρότερος από μένα. Έχει ταλέντο, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο. Έχει, γενικά, προοπτικές για το μέλλον»
Ο Λαζαρίδης απάντησε στην υποθετική ερώτηση αν είχε να αντιμετωπίσει Κάμπορα και Τσέζαρεκ σαν επιθετικό δίδυμο, πώς θα ένιωθε: «Νομίζω πως θα ήταν πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσω, καθ’ ότι είναι και οι δύο παίκτες με ποιότητα και εξυπνάδα. Θα μπορούσαν να αποτελέσουν πολύ καλό επιθετικό δίδυμο και με τον Κόκε δίπλα τους, η τριάδα θα ήταν πολύ επιτυχημένη».
Κάνοντας ένα τελευταίο σχόλιο για την Εθνική, συμπλήρωσε ο αμυντικός του ΑΡΗ: «Χαρήκαμε πολύ όλοι μας για τη νίκη που πέτυχε η Εθνική μας. Πιστεύω ότι είμαστε στο κόλπο κι αν μας βοηθήσει και το άλλο αποτέλεσμα, ίσως και να πάμε ακόμη καλύτερα. Οι ομάδες είναι ακόμη σφιγμένες, όμως, γενικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails